شرکت بینالمللی به شرکتهایی گفته میشود که توانایی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را دارند. امروزه با توجه به گسترش روزافزون جمعیت و نیاز به کسب درآمد و تولید سرمایه، دیگر روشهای سرمایه گذاری داخلی پاسخگوی نیازهای مردم جامعه نبوده و این امر نیازمند اقدامی فراگیرتر و گستردهتر میباشد. علاوه بر موارد مطروحه، انجام تجارت در سطح بینالمللی با توجه به پیشرفت روزافزون مراودات پولی، مالی، کالایی و… وارد مرحلهی جدیدی شده است، همین امر سبب شده که کشورها برای پیوستن به سازمانها، توافقهای بینالمللی و… تمایل بیشتری از خود نشان داده و میزان زیادی از دارایی مولد خصوصی جهان را در اختیار شرکت های بینالمللی قرار دهند. در همین راستا ثبت شرکت بینالمللی با توجه به مزایای فراوان و نیز همراه داشتن بازده اقتصادی فوقالعاده، مورد توجه بسیاری از فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران قرار گرفته است.
ثبت شرکت بینالمللی
امروزه با توجه به افزایش میزان اهمیت تجارت در بازارهای بینالمللی شیوههای نوینی برای کسب درآمد و سودآوری اقتصادی بوجود آمده است، ثبت شرکت بینالمللی یکی از بهترین و پربازدهترین شیوههای موجود است. لازم به ذکر است که فعالیت اقتصادی در سطح بینالمللی نیازمند رعایت یکسری قوانین ویژه میباشد. به عبارت دیگر با توجه به اینکه هر کشور قوانین اقتصادی و سرمایه گذاری خاص خود را دارد، بنابراین آگاهی از این قوانین و رعایت آنها لازمه ثبت شرکت بینالمللی است. از سویی دیگر با توجه به پیچیدگیهای فرایند ثبت شرکت در کشورهای مختلف، افراد باید پیش از انجام هر اقدامی در رابطه با ثبت شرکت بینالمللی، اطلاعات لازم را کسب نمایند، در غیر این صورت به احتمال بسیار زیاد با مشکل مواجه خواهند شد. در همین راستا م با افراد صاحبنظر، متخصص و خبره در حوزه کسب و کار بینالمللی برای جلوگیری از بروز مشکلات بسیار پیچیده حقوقی توصیه میشود. در حالت کلی اگر ثبت شرکت بینالمللی به صورت کاملا اصولی و مطابق با قوانین و مقررات موجود در این زمینه صورت بگیرد، سودآوری بسیار منحصربفردی برای صاحبان شرکت در پی خواهد داشت.
ثبت شرکت بینالمللی
ثبت شرکت بینالمللی مزایای بسیار زیادی برای صاحبان شرکت در پی دارد. اولین و مهمترین مزیت این امر، بویژه در شرایط کنونی کشورما، فراهم نمودن امکان دور زدن تحریمها از طریق افتتاح حسابهای بانکی بینالمللی برای صاحبان شرکت میباشد، در این صورت افراد قادر به تامین نیازهای تجاری خود خواهند بود. از دیگر مزایای بسیار منحصربفرد ثبت شرکت بینالمللی، میتوان به اخذ اقامت سایر کشورها، استفاده از معافیت مالیاتی، سهولت انتقال و واگذاری شرکت، دستیابی به نرخ بالای برگشت سرمایه و در نتیجه سود بیشتر، مدیریت بهتر منابع انسانی، دستیابی به مشوقهای صادراتی گوناگون و… اشاره نمود. در حالت کلی میتوان اذعان نمود که ثبت شرکت بینالمللی برای کشور میزبان نیز بسیار سودآور و اقتصادی میباشد، بدین صورت که اغلب شرکتهای بینالمللی سعی دارند که شرکت خود را در کشورهای کمتر توسعه یافته ثبت نمایند، این امر علاوه بر کسب درآمد بسیار بیشتر برای صاحبان شرکت، سبب پیشرفت کشور میزبان نیز خواهد شد.
اولین و مهمترین گام در رابطه با ثبت شرکت بینالمللی توجه به وضعیت فرهنگ و اقتصاد کشور مورد نظر میباشد، زیرا توجه به این نکته از بروز مسائل و مشکلات بسیار عدیدهای جلوگیری مینماید. از سویی دیگر صاحبان شرکت باید بازراهایی را انتخاب نمایند که تا حدودی برای آنها آشنا باشد. به عبارت دیگر همانطور که گفته شد آگاهی از قوانین سرمایهگذاری در کشور مورد نظر بسیار ضروری میباشد، بنابراین صاحبان شرکتها باید تا حد امکان از ثبت شرکت بینالمللی خود در بازارهایی که نسبت به آنها آشنایی ندارند، اجتناب کنند.
انتخاب موضوع فعالیت تجاری نیز گام بعدی برای ثبت شرکت بینالمللی است، بنابراین تعیین و ثبت موضوع فعالیت در اساسنامه و تنظیم اوراق شرکت بسیار ضروری میباشد. از سویی دیگر با توجه به قوانین کشور ایران اخذ تصدیق نامه برای این منظور اامی میباشد. لازم به ذکر است با توجه به حساسیت بسیار بالای موضوع، باید با افراد متخصص و خبره در زمینه ثبت شرکت بینالمللی م به عمل آید، بنابراین م با وکلای آشنا به این امر، بسیار توصیه میشود.
در گام بعدی ثبت شرکت بینالمللی، افراد باید برای تکمیل فرایند اعلام تقاضا اطلاعات درخواستی سامانه اداره ثبت شرکتها نظیر تعیین مدت زمان و موضوع فعالیت شرکت، وارد نمودن آدرس شرکت، وارد نمودن نام شرکا و سهامداران، تعیین رومه سالی/ مالی، تکمیل اساسنامه و… را به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir ارسال نمایند. لازم به ذکر است پس از کلیک بر روی گزینه تایید موجود در سامانه، افراد امکان ویرایش اطلاعات بارگذاری شده را نخواهند داشت، بنابراین لازم است این مرحله با نهایت دقت و جدیت صورت بگیرد.
ثبت شرکت بینالمللی
یکی از مدارک بسیار اساسی در هنگام ثبت شرکت بینالمللی تهیه و تکمیل اظهارنامه شرکت میباشد، اظهارنامه تدوین شده باید دربردارنده نام شرکت، نوع شرکت، آدرس و کدپستی دقیق شرکت و مقدار سرمایه شرکت در تاریخ انقضا باشد. علاوه بر تکمیل و تحویل اظهارنامه برای ثبت شرکت بینالمللی تهیه و تحویل مدارکی نظیر کپی کارت ملی و شناسنامه مدیران و افراد واجد حق امضا شرکت، ارائه وکالتنامه دادگستری در صورت پیگیری کارهای شرکت توسط وکیل منتخب اعضای هیئت مدیره، امضاء معرفینامه توسط مدیران و افراد واجد حق امضا شرکت، تکمیل فرم ترجمه شده ثبت شرکت بینالمللی، پرداخت هزینههای ثبت کشورهای میزبان شرکت، تهیه کپی از گواهی ثبت علامت تجاری شرکت، تهیه و تکمیل درخواست به صورت کتبی و… اامی میباشد.
درباره این سایت